Over ons

Aangenaam, wat fijn dat u bij ons terecht bent gekomen. Wij zijn Robert Melenberg, Jim ten Hoor en Monique Kracht. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!  

Al heel wat jaren zijn wij actief in de makelaardij in Emmen en omstreken. Alle drie zijn wij geboren en getogen in Emmen en dat maakt ons echte kenners van de markt in deze regio. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis!

Emmen staat bekend om de groene, vriendelijke en energieke omgeving. Of je nu als stel op zoek bent naar een fijne starterswoning of als groot gezin naar een ruime vrijstaande woning, in Emmen is alles mogelijk. Ook staan we u graag bij wanneer u uw huis wilt verkopen. Als team zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de woningmarkt en hebben we onwijs veel passie voor ons vak. Met een grote dosis enthousiasme en een open aanpak weten we zeker dat we ook u aan uw droomhuis kunnen helpen.

Goed contact staat bij ons hoog in het vaandel, daarom zijn we altijd bereikbaar voor vragen en willen we alles weten van uw wensen, visie en dromen, zodat we u op de juiste manier kunnen helpen. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

 Robert, Jim en Monique

Robert Melenberg
NVM – makelaar

Jim ten Hoor
Commercieel medewerker

Monique Kracht
Commercieel medewerker

Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo!

Klantenbeoordeling

Mijn klanten beoordelen mij met een:  9,4

×

Hallo!

Klik op de afbeelding om een chatbericht via WhatsApp te sturen of stuur een e-mail naar info@melenbergmakelaardij.nl

× Vragen? Stel ze gerust!