Meindert vd Thijnensngl 10

CoevOrDen

Wilt u deze woning bezichtigen?

Neem contact met ons op via onderstaande knop of bel ons.

Verhuurd

Meindert vd Thijnensngl 10

в 675,-

Woonoppervlakte

90 m2

Aantal kamers

2

Woonlagen

1 woonlagen

Bouwjaar

Object omschrijving

Wilt u comfortabel wonen in een prachtig ruim appartement in de voormalige ‘’Meisjesvakschool’’ te Coevorden? Wonen in een rijksmonument met de allure van een monument: hoge plafonds, geweldige entree met art-deco verlichting en allerlei fraaie details. En in uw appartement het comfort van een nieuw appartement? Onlangs zijn op de begane grond 5 appartementen gerealiseerd in de voormalige klaslokalen en het kooklokaal.

Het souterrain appartement is nog beschikbaar.
 
Het appartement heeft een ruime woonkamer een open keuken voorzien van vaatwasser, inductiekookplaat, oven en een koelkast. Daarnaast een moderne badkamer met douche en wastafel en toilet. Er bevindt zich in het appartement zowel een inpandige als uitpandige berging. Parkeren is mogelijk op eigen terrein.
 
In het gebouw zijn slechts 14 appartementen, allen ca. 110-130m2 groot. Om het gebouw ligt een fraaie parkachtige tuin. In overleg met alle bewoners zal straks nog een gezamenlijke buitenruimte worden gecreërd om alleen of gezamenlijk te vertoeven.
 
Het fraaie gebouw, genoemd de “Parel van het Noorden” ligt aan de rand van de singel en het centrum. Op steenworpafstand ligt het historische Kasteel en alle belangrijke voorzieningen.
 
Om in aanmerking te komen hanteren we de volgende criteria: het brutomaand-inkomen moet ca. 4 x de maandhuur zijn. Huurtoeslag is mogelijk, uiteraard afhankelijk van uw inkomen

Wilt u meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter.
We nemen binnen 24 uur contact met u op.

Woningkenmerken

Algemeen

Huurprijs в675,-
Aangeboden sinds 07-05-2020
Status Verhuurd
Aanvaarding Direct

Bouwinformatie

Soort woonhuis Benedenwoning
Soort dak
Bouwjaar

Oppervlakten

Wonen 90 m2
Totale oppervlakte 0 m2

Indeling

Aantal kamers 2 kamers (1 slaapkamers)
Aantal woonlagen 1 woonlagen

Openingstijden

 

 

Telefonisch bereikbaar